My Love Affair 💙🌊



I just read an article titled ~

Signs That You’re in a Committed Relationship

Since I answered Yes to each 'Sign,' I guess it’s safe to say I’m in a relationship!


Here are the 'Signs' below…⬇️⬇️

1. You Spend Significant Time Together

Answer: Haha Yes! Maybe more than most people. I can’t wait to wake up and spend time together. And I don’t like to be apart for too long.





2. You Have a Key.

Answer: Yes, I let myself in all the time.


3. You Don’t Shun Social Media Shout-Outs

Answer: Yes, I’ve definitely posted pics of my passion, love and commitment!


4. You Vacation Together.

Answer: Yes, I plan vacations to be at, around and in the ocean.




5. You Plan for the Future Together.

Answer: Yes, I’m always working to improve the current condition and better the future.

Founded a nonprofit to do just that!



6. You Share Passwords and PIN Numbers.

Answer: Yes, she knows every password. They’re usually glassy, sunny, warm.


7. You Go Out of Your Way to Be Together.

Answer: Yes, I’ll do whatever it takes to spend time together.




We love watching the sunset together!




8. You Make Decisions Based on the Other’s Situation.

Answer: Yes, I’ll check several weather and wave apps before heading out. It could be a sunny, warm glassy day or crazy windy, day. Either way, I’ll navigate through the conditions to be together.





So I guess that answers the question! I’ve been in a passionate, loving and committed relationship with the ocean for a long time. 🌊 I’m in love with every change, mood and temperament she has.




I’ve learned to be present, straight forward, and always look for the good in every situation.

It’s always better when we’re together. 💙🧜🏽‍♀️

#StandUpPaddleGirl #SweetandSalty #TheSeaInMe #ASeafarersJourney #SaltyandSunkissed #Watergirl #TheSavingSea #OceanLover #Maverick #WanderWoman #StandUpToTrash #OceanSteward #DanaPoint #Doheny

174 views0 comments

Recent Posts

See All